Studio CB

NYFØDTFOTOGRAFERING  
Pris: 2.490,-   Flere med på bilde: 300,-

Bestill gjerne fotografering av babyen før den er 14 dager gammel. Vi skaper en rolig og behagelig atmosfære for både foreldre og den nyfødte, og setter av tid til mat og stell. Plagg som dekker bleien kan være fint og ta gjerne med et personlig teppe som babyen kan ligge på. Det kan også være hyggelig med bilder av babyen når den sover. 


BABYFOTOGRAFERING (0-1 ÅR)  
Pris: 1.150,-   Flere med på bilde: 300,-

StudioCB synes det er veldig hyggelig å forevige den første babytiden. Vi ønsker at du tar med deg noe personlig for babyen, gjerne et pledd, en leke eller noen klær. Vi har mye her, men det er fint om det finnes noe personlig i bildene


BARNEFOTOGRAFERING (1-12 år)
Pris i studio: 1.350,-   Pris utendørs: 1.900,-
Søsken med på bilde: 300,-

Vi tar bilde av barn i alle aldre. i studio kan barna leke, hoppe, synge, spille, løpe eller bare sitte stille. Det er viktig for oss at barne får være med å bestemme litt selv hva de vil, slik at fotograferingen blir en gøy opplevelse. 


KONFIRMASJONSFOTOGRAFERING
Pris i studio: 1.190,-   Pris utendørs: 1.490,-

StudioCB kan tilby både moderne og klassiske konfirmasjonsbilder. Kom gjerne med forslag på hvordan du vil ha det. Vi har flere bakgrunner i studio og kan eventuelt ta bilder ute på hesten eller mopeden. Det finnes ingen grenser. 


PORTRETTFOTOGRAFERING/KJÆRESTEFOTO
Pris i studio: 1.250,-   Pris utendørs: 1750,-

StudioCB har spesialisert seg på portretter, alt fra den moderne stil til den gamle klassiske sort/hvit stilen. Vi tar portrettbilder med fokus på å få frem akkurat deg. et flott portrettbilde er noe som passer like bra i alle livets stadier.


FAMILIEFOTOGRAFERING
Pris liten familie: 1.900,-   Pris stor familie: 2.390,-
utendørst/hjemme tillegg: 750,-

Vi synes det er flott med familiebilder der man foreviger hele familien. Det er viktig å huske på som familie at dere tar på klær som står i stil med hverandre og unngå striper eller store logoer. Om dere blir flere en 5 kan vi "jukse" litt og lage for eksempel panoramabilder. Vi kan også tilby fotografering ute/hjemme.


VISNINGSFILER

Det vil blir redigert ca 20 bilder etter fotograferingen.
Bildene blir levert på mail til kunden i lavoppsløslige bilder med logo (vannmerke).

BESTILLINGSTIME

Alle fotograferinger inneholder en bestillingstime hvor vi ser gjennom alle bildene og blir enige om forstørrelser